Кецманович: Джокович ми дава много съвети

9 Ное., 2019
285 преглеждания

 

Кецманович: Джокович ми дава много съвети

Кецманович: Джокович ми дава много съвети

Кецманович: Джокович ми дава много съвети

Младата надежда на Сърбия за достоен наследник на Новак Джокович в лицето на Миомир Кецманович коментира, че знаменития му сънародник често му дава съвети. Кецманович достигна до полуфиналите на Next Gen ATP Finals в Милано, където отстъпи на Яник Синер, но остави отлични впечатления. „Ноле определено ми е давал доста ценни препоръки, които имах възможност да използвам. Някои вече ми бяха от полза, а други – не, но е прекрасно, че мога да чуя какво мисли, а също така понякога да ме окуражи“, коментира Кецманович.

Относно сферите, в които е прогресирал най-много през сезона, той заяви: „В най-голяма степен това е моето постоянство. Успях да задържа едно ниво, да удържа на трудните моменти и това е, което ме отведе в Милано“. Миомир Кецманович завършва сезона под №60 в ранглистата. Той е роден на 31 август 1999-та година.

Кецманович е най-младият представител на Сърбия в Топ 10, но и последният в класацията, като освен Джокович пред него са още Душан Лайович, Ласло Джере и Филип Крайнович. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК!

Menu Title