Циципас: Имах чувството, че играя в Атина

12 Ное., 2019
72 преглеждания

 

Циципас: Имах чувството, че играя в Атина

Циципас: Имах чувството, че играя в Атина

Циципас: Имах чувството, че играя в Атина

21-годишната гръцка сензация Стефанос Циципас сподели, че победата над Даниил Медведев в първия двубой от груповата фаза на финалите на АТП в Лондон е сред най-важните в кариерата му.„Това е една от най-важните победи в кариерата ми. Днес играх на максимума, не спирах да боря и да вярвам и се радвам, че успях“, каза Циципас.Той имаше пет загуби от пет мача срещу руснака, но в Лондон бе изключително стабилен и заслужено стигна до чист успех.

„Гледах по телевизията, когато този турнир за първи път се проведе в Лондон. Гледах и си мечтаех един ден и аз да участвам. Това е изключително важен турнир и за мен е огромно удоволствие да играя тук. Пътят дотук е дълъг, но аз съм много благодарен на хората, които наистина вярваха в мен“, каза още Циципас.

„Не е лесно да се изправиш срещу някого с мисълта, че си загубил предишните пет пъти, но аз си бях казал, че ще продължа да опитвам, докато успея, без значение дали ще ми отнеме десет или двайсет пъти. Тази победа означава много за мен. Навсякъде имаше гръцки знамена, сякаш играех в Атина“, допълни световният номер 6. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title