Топ 4 в Лондон 2019 ще се оформи в петък (програма)

15 Ное., 2019
339 преглеждания

 

Топ 4 в Лондон 2019 ще се оформи в петък (програма)

Топ 4 в Лондон 2019 ще се оформи в петък (програма)

Топ 4 в Лондон 2019 ще се оформи в петък (програма)

Двамата полуфиналисти от група „Андре Агаси“ ще станат ясни в петък. Рафаел Надал и Стефанос Циципас излизат в първия мач на сингъл за деня, а във вечерния двубой ще се изправят един срещу друг Данийл Медведев и действащият шампион Александър Зверев. Единственият сигурен класирал се на полуфиналите е Циципас, но при загуба той ще остане втори в групата. Същевременно дори Надал да спечели, ще се нуждае от победа на Медведев над Зверев, за да продължи напред.

Победителят от групата ще се изправи срещу Роджър Федерер на полуфиналите, а вторият – срещу Доминик Тийм. Програма за петък: Централен корт, начало 14:00 часа: Кабал/Фара – Кравиец/Миеш не преди 16:00 часа: Рафаел Надал – Стефанос Циципас не преди 19:45 часа: Роже/Текау – Ербер/Маю не преди 22:00 часа: Данийл Медведев – Александър Зверев Двамата полуфиналисти от група „Андре Агаси“ ще станат ясни в петък. Рафаел Надал и Стефанос Циципас излизат в първия мач на сингъл за деня, а във вечерния двубой ще се изправят един срещу друг Данийл Медведев и действащият шампион Александър Зверев. Единственият сигурен класирал се на полуфиналите е Циципас, но при загуба той ще остане втори в групата.

Същевременно дори Надал да спечели, ще се нуждае от победа на Медведев над Зверев, за да продължи напред. Победителят от групата ще се изправи срещу Роджър Федерер на полуфиналите, а вторият – срещу Доминик Тийм. Програма за петък: Централен корт, начало 14:00 часа: Кабал/Фара – Кравиец/Миеш не преди 16:00 часа: Рафаел Надал – Стефанос Циципас не преди 19:45 часа: Роже/Текау – Ербер/Маю не преди 22:00 часа: Данийл Медведев – Александър Зверев _____

Menu Title