Шарапова се върна на корта

11 Окт., 2016
219 преглеждания

 

Шарапова се върна на корта

Шарапова се върна на корта

Шарапова се върна на корта

Официалното завръщане на Мария Шарапова ще бъде чак в края на април, 2017 г. Рускинята обаче вече се появи на корта, макар и само за демонстративен мач. Тя бе една от звездите, взели участие в шоу на корта, организирано от сър Елтън Джон за борба със СПИН в Лас Вегас.Шарапова изтърпява наказание, което наскоро бе намалено до 15 месеца, за употреба на забраненото вещество медлоний.

Шарапова, която се срина до 93-то място в световната ранглиста, се появи на корта с американеца Тейлър Джонсън. Двамата загубиха на двойки от легендата Мартина Навратилова и Лизел Хубер.„Много е приятно да съм отново на корта“, каза Маша преди мача. „Минаха седем месеца от последната ми поява пред публика.

Много съм благодарна за поканата и съм щастлива, че се включих в тази кауза.“ Във втория си мач от деня Шарапова излезе в двойка с Джон Макенроу и този път спечели. Двамата се справиха с Навратилова и Анди Родик.„Да, може би ще продължа да играя в подобни спектакли, докато се върна в Тура, през април.

Не знам в какви, но мисля, че тези инициативи са наистина важни. А за мен ще бъдат и някаква форма на игрова практика, защото само с тренировки не е достатъчно“, допълни Шарапова.

Menu Title