Турнирът в Куинс клъб остава без спонсор

17 Дек., 2016
228 преглеждания

 

Турнирът в Куинс клъб остава без спонсор

Турнирът в Куинс клъб остава без спонсор

Турнирът в Куинс клъб остава без спонсор

Турнирът в Куинс клъб остава без спонсор Свързани турнири

AEGON Championships AEGON International AEGON Classic Aegon Open Nottingham Тагове
Aegon куинс клъб 17-12-2016 10:12 | Tennis24.bg Застрахователната компания Aegon планира да се оттегли от тениса. Мултинационалната компания със седалище в Холандия е главен спонсор на повечето турнири на трева във Великобритания и е основен партньор на Британската тенис асоциация (LTA).Напускането на Aegon води до криза за LTA.

От асоциацията обявиха, че вече търсят нови спонсори. Те преговарят с фирми в две направления – от една страна за генерален спонсор на турнира от серията АТР 500 в Куинс клъб, а от друга – за всички надпревари на трева.Именно с подкрепата на Aegon надпреварата, смятана за най-добра подготовка за Уимбълдън – тази в Куинс премина в категория АТР 500.„Търсим партньори не само за обичайното спонсорство – на голямо състезание.

Искаме да привлечем някой, който да помогне да популяризираме тениса и да подканим повече хора да играят тенис. Да събудим интереса на масите, да играят тенис в паркове, клубове“, коментира търговският директор на асоциацията Джеймс Мърсър. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни

Menu Title