Биографията на Новак Джокович вече е на пазара в България

17 Дек., 2016
339 преглеждания

 

Биографията на Новак Джокович вече е на пазара в България

Биографията на Новак Джокович вече е на пазара в България

Биографията на Новак Джокович вече е на пазара в България

Биографията на Новак Джокович вече е на пазара в България Свързани играчи
Новак ДжоковичТагове
Новак Джокович книга биография 16-12-2016 07:35 | Tennis24.bg Биографията на Новак Джокович – „Спортният посланик“ от Крис Бауърс, вече е на книжния пазар в България.Книгата, описваща живота на едно от най-големите имена в световния тенис и хегемон в последните няколко години, бе представена в книжен център „Гринуич“ от цял екип специалисти, сред които беше и отговорният редактор в www.tennis24.

bg Любомир Тодоров, който разказа впечатленията си от среща с Ноле по време на „Ролан Гарос“.Представяне не книгата направиха главният редактор на списание „Спринт“ Николай Кръстев и издателят Владислав Сергиев Ако искате подробно и детайлно да разберете кога и как Ноле за първи път е хванал ракета за тенис, да си припомните историята как се е крил по мазетата при бомбардировките над Белград, или как е направил големия скок в кариерата си, за да се превърне от много силен тенисист в най-добрия в света, вземете “Новак Джокович. Спортният посланик“. Това е единственатаму биография, написана на английски и издадена с огромен успех във Великобритания, САЩ, Русия и много други страни по света.

В центъра на книгата е връзката на Джокович с неговата родна Сърбия и начинът, по който той е превърна в посланик на страната си по цял свят.Книгата се издава от „Шамбала Консулт“ с решаващата подкрепа на Андрей Първанов. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни

Menu Title