Бекер готов отново да работи с Джокович

19 Дек., 2016
358 преглеждания

 

Бекер готов отново да работи с Джокович

Бекер готов отново да работи с Джокович

Бекер готов отново да работи с Джокович

Бекер готов отново да работи с Джокович Свързани играчи

Борис Бекер Новак Джокович Тагове
Борис Бекер Новак Джокович 19-12-2016 15:06 | Станко Димов Раздялата между Борис Бекер и Новак Джокович може да се окаже само временно явление, а не постоянна величина. Говорейки за The Times of India, германският специалист не изключи възможността един ден отново да работи със световния №2. „Няма вечна връзка между треньор и играч”, коментира Бекер, който започна работа с Джокович през декември 2013.„Изкарахме три успешни години, в които Джокович спечели много титли.

Дойде времето пътищата ни да се разделят. Аз чувствам Новак като много добър мой приятел и той винаги може да ми се обади, когато има нужда от мен. Двамата решихме, че сега е настъпил моментът за промяна. Кой знае обаче какво ще се случи след година или две?

”, каза още Бекер. Под ръководството на германеца Джокович спечели 6 от 12-те си титли от Големия шлем, като почти през цялото време беше и №1 в света. Двамата се разделиха след края на сезона. Борис Бекер „ще се завърне” в Тура по интересен начин още през януари – той ще бъде сред коментаторите на „Евроспорт” по време на Australian Open.

_____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни

Menu Title