Рафа: Началото на сезона ще бъде трудно

21 Дек., 2016
241 преглеждания

 

Рафа: Началото на сезона ще бъде трудно

Рафа: Началото на сезона ще бъде трудно

Рафа: Началото на сезона ще бъде трудно

Рафа: Началото на сезона ще бъде трудно Свързани новини
Моя: Ще изисквам максимума от НадалСвързани играчи Рафаел НадалТагове Рафаел Надал 21-12-2016 16:05 | Станко Димов Сезон 2016 не беше сред лесните за Рафаел Надал. Испанецът имаше някои добри моменти, като титлите в Монте Карло и Барселона, но след тях се появиха традиционните проблеми с контузии. „Работя много, за да съм в добра форма в началото на сезона. Правя нещата по възможно най-добрия начин.

В никакъв случай стартът няма да е лесен, след като не съм играл няколко месеца”, коментира Надал в интервю за радио El Larguero. Матадора също така призна, че участието на Олимпийските игри в Рио де Жанейро не се е отразило добре на физическото му състояние. „Отново почувствах болки в китката, но преди Игрите се бях подготвил добре, няколко седмици тренирах пълноценно. Целите ми?

Да бъда в състояние да спечеля някои от нещата, които ме мотивират”. През сезон 2017 за първи път в кариерата си Рафа ще бъде с двама треньори. Към Тони Надал испанецът присъедини и бившия №1 в света Карлос Моя.През януари Надал има абсолютно същата програма, каквато нашият Григор Димитров – участия в Бризбън и Australian Open.

_____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни

Menu Title