Стаматова и Анисе не крият любовта си

25 Дек., 2016
249 преглеждания

 

Стаматова и Анисе не крият любовта си

Стаматова и Анисе не крият любовта си

Стаматова и Анисе не крият любовта си

Стаматова и Анисе не крият любовта си Свързани играчи
Юлия СтаматоваТагове
Юлия Стаматова Абел Анисе 25-12-2016 13:56 | Tennis24.bg Тя е на 23 години, той – на 26. Тя е родена в Алпите, в Инсбрук, Австрия, а той в Антананариво, сред водите на Индийския океан. Тя е българка, той от Мадагаскар.

Юлия Стаматова е от младата вълна в родния тенис. Абел Анисе Андрианантенайна, както е пълното му име, е вече достатъчно известен футболист у нас. Той е в България от 2011 година и е носил екипите на четири отбора – Черноморец, ЦСКА, Ботев и Лудогорец. Вече четвърта година е част от състава на шампионите.

С Юлия го свързва любовта, за която няма граници и националност.Роденият на 13 март 1990 година халф и тенисистката официализираха наскоро връзката си със снимки в социалните мрежи. А това, че дишат чрез спорта, ги прави още по-влюбени и сплотени. „Абел е уникален човек и страхотен спортист.

Много сме щастливи заедно!“, сподели пред „Меридиан Уикенд“ красивата Юлия. „Гледала съм на живо негови мачове, разбира се, както и той – мои. Подкрепяме се максимално.

Той е винаги до мен. И преди съм обичала да гледам хубави футболни мачове. Сега обаче съм фен единствено на Лудогорец и Абел“, категорична е тенисистката. „Винаги, когато мога, я гледам, но това не е толкова често.

Сега съм във ваканция, мога да съм при Юлия във Варна и да я следя как тренира по три пъти на ден. Когато обаче имам мачове, тренировки и лагери с Лудогорец, съм по-зает от нея и няма как да сме заедно“, коментира Анисе.“Подкрепям я безрезервно. Тя е най-близкият ми човек в момента.

Давам й съвети, когато ме помоли, защото смятам, че съм наясно с живота и подготовката на професионалния спортист. Винаги ще съм до нея и се надявам да й бъда опора“, добави играчът на Лудогорец. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни

Menu Title