Габриел Донев с високи цели за следващия сезон

27 Дек., 2016
245 преглеждания

 

Габриел Донев с високи цели за следващия сезон

Габриел Донев с високи цели за следващия сезон

Габриел Донев с високи цели за следващия сезон

Габриел Донев с високи цели за следващия сезон Свързани играчи
Габриел ДоневТагове Габриел Донев 27-12-2016 11:02 | Tennis24.bg Габриел Донев си е поставил високи цели за следващия сезон. Състезателят на ТК НСА се е прицелил към първа титла от „Фючърс“ турнир, както и в място в отбора на България за Купа „Дейвис“. Ето и какво още разказа за сайта на БФТ роденият през 1996-а спортист за изминалия сезон и за целите пред себе си.

„Тази година за мен беше годината, в която изиграх много турнири в сравнение с предишните. Бях си поставил високи цели в началото на сезона и влизане в Топ 700 в световната ранглиста. Започнах годината с ранглиста около №2000, а през тази седмица съм №993. През тази година тренирах много и исках да бъда постоянен в мачовете, които играя, а именно това идва с много тренировки.

Най-хубавите ми моменти, както и най-силната ми игра бяха в началото на годината, когато участвах в българските „Фючърс“ турнири с награден фонд 10 000 долара, достигайки полуфинал. Също така през годината достигнах и на два четвъртфинала. Трудните моменти бяха, когато попаднах в несигурност в играта ми, бях под напрежение в мачовете и не се чувствах стабилен в игра. Трябваше да изляза максимално бързо от тези ситуации, за да мога да съм на 100% в следващите турнири.

“ Габриел е почивал няколко дни преди Коледа, която е изкарал със семейството си, след което отново се връща на корта.„Започвам да тренирам за предстоящите ми турнири, започвам в Турция от 6 януари. Целите ми през следващата година са достигане до Топ 400, спечелване на първа титла на ниво „Фючърс“ с награден фонд 10,000 долара, както и да вляза в отбора на Купа „Дейвис“. Да, високи са, но всичко е достижимо само да вярваш!

“, завърши българският тенисист. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни

Menu Title