Стаматова тренира и по празниците

28 Дек., 2016
299 преглеждания

 

Стаматова тренира и по празниците

Стаматова тренира и по празниците

Стаматова тренира и по празниците

Стаматова тренира и по празниците Свързани новини
Стаматова и Анисе не крият любовта сиСвързани играчи Юлия СтаматоваТагове
юлия стаматова сезон 28-12-2016 13:56 | Tennis24.bg Тази година не беше лека за Юлия Стаматова, защото безспорно едни от най-тежките моменти за всички спортисти са контузиите. Родената през 1993-а левичарка от София обаче иска отново да печели титли и за целта даже по време на коледните и новогодишните празници е на корта. Ето и какво разказа Юлия за сайта на БФТ:„Изпращам с голямо удоволствие 2016-а, която от спортна гледна точка бе една много странна година за мен.

Всяка от изминалите години в професионалния тенис съм вървяла винаги напред в ранглистата за разлика от тази, в която близо три месеца се борих с голяма травма. Това ми попречи да запазя позицията си като №450. Играх дълго време турнири с контузия на ръката и после трябваше да спра, за да правя терапии.Най-хубавите ми моменти за тази година са един финал на сингъл, три финала на двойки и победа в основната схема на турнир на Международната федерация по тенис с награден фонд 50 000 долара.

Няма да празнувам. Радвам се, че мога отново да тренирам пълноценно и празничните дни ще бъдат за мен празник на корта. Още след нова година заминавам на предсезонен тренировъчен лагер и от втората седмица на новата година започвам участието си в серия турнир.Целта ми е да печеля титли и да играя на големите турнири, но като за начало да достигна отново до най-доброто си класиране.

“ _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни

Menu Title