Тенис-елитът: Ана, ще ни липсва усмивката ти!

30 Дек., 2016
265 преглеждания

 

Тенис-елитът: Ана, ще ни липсва усмивката ти!

Тенис-елитът: Ана, ще ни липсва усмивката ти!

Тенис-елитът: Ана, ще ни липсва усмивката ти!

Тенис-елитът: Ана, ще ни липсва усмивката ти! Свързани играчи
Ана ИвановичТагове Ана Иванович 30-12-2016 13:03 | Tennis24.bg Бившата номер 1 и шампионка от „Ролан Гарос“ Ана Иванович изненада света на тениса с изявлението си, че се оттегля от професионалната си кариера едва на 29 години. Ана обяви това в личния си профил във Фейсбук.

Отказването й предизвика буря от пожелания и спомени сред колегите й от Тура, които се сбогуваха професионално с нея по страниците си в Twitter. Предлагаме Ви някои от пожеланията към сръбкинята, събрани от страницата на WTA. Ангелик Кербер: Ще ми липсва една от най-добрите ми приятелки в Тура Ана Иванович. Ти имаше невероятна тенис кариера.

Най-добри пожелания и вълнуваща следваща глава! Били Джийн Кинг: Ана Иванович, най-добри пожелания за следващите предизвикателства. Ще ни липсва забележителната ти усмивка! Веднъж шампион, винаги шампион.

Серина Уилямс: За бога, Ана Иванович, ще ми липсва усмивката ти! Изпращам ти цялата си любов. Белинда Бенчич: Ти беше един от първите ми идоли, когато бях малко момиченце. Всичко най-хубаво в живота след тениса, АнаИванович.

Ще ни липсваш в Тура! Каролин Вожняцки: Ще липсваш в Тура, но се радвам за теб, в каквото и да се впуснеш. Надявам се да те видя скоро! Даря Гаврилова: Благодаря ти, Ана!

Анабел Медина: За мен беше чест да споделя тези години с теб в Тура! Ще ми липсваш, Ана Иванович! До скоро! Петра Квитова: Ще ни липсва усмивката ти на корта!

Борец, професионалист, великолепен човек Радвай се на живота след тениса, Ана! Крис Евърт: Тази усмивка, тази грация, този форхенд, тази класа… Ана Иванович … ще липсваш на тениса … Но пък колко богат живот ти предстои!!! Саня Мирза: Ще ми липсва смехът и разговорите ни … На добър час… Всичко най-добро. С обич.

Роберта Винчи: Ана, поздравления за успешната кариера. Надявам се да си прекарваш добре и извън корта. Надявам се скоро да се видим пак! Елена Веснина: Ана, поздрави за удивителната ти кариера!

О, ще ни липсваш! Късмет занапред, сигурна съм, че всичко ще е страхотно! Сара Ерани: Имах късмет да деля корта с толкова прекрасен човек… Късмет и занапред, Ана Иванович! _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни

Menu Title