Професор е служебният министър на спорта

25 Ян., 2017
265 преглеждания

 

Професор е служебният министър на спорта

Професор е служебният министър на спорта

Професор е служебният министър на спорта

Професор е служебният министър на спорта Тагове

Даниела Дашева ММС 25-01-2017 11:34 | Tennis24.bg Един от най-големите експерти по теория и методика на спортната подготовка – професор Даниела Дашева ще е министърът на спорта в служебния кабинет на премиера Огнян Герджиков. Официалната смяна на властта ще е в петък. Тогава президентът Румен Радев ще разпусне и парламента.

Дашева, която има редица научни публикации, е завършила Учителски факултет на ВИФ „Георги Димитров (НСА), с втора специалност треньор по баскетбол. През 1991 г. защитава докторска дисертация, през 2004 г. защитава дисертация за научната степен „доктор на педагогическите науки“.

От 1991 до 1994 г. е преподавател във Висшето училище по Физическо възпитание и спорт в гр. Мостаганем, Алжир, след което придобива магистърска степен по спортна психология към Католическия университет в Льовен – Белгия. От 1999 г.

е доцент по теория и методика на спортната тренировка, от 2006 г. е професор.Още новини около служебния кабинет четете в „Икономист“. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Australian OpenКатегория: Голям ШлемМясто на провеждане: Мелбърн, АвстралияНастилка: ТвърдаНаграден фонд: A$22,624,000Official Website | Livescore

Menu Title