Цвети: Определено има над какво да работя

29 Апр., 2016
4080 преглеждания

 

Цвети: Определено има над какво да работя

Цвети: Определено има над какво да работя

Цвети: Определено има над какво да работя

Златка Замова, кореспондент на Tennis.bg в МадридЦвети Пиронкова загуби с 2:6, 6:4, 2:6 от Моника Пуиг мача си от първи кръг на квалификациите на силния турнир в Мадрид, който бе последен в програмата на първия ден от турнира и в последния сет гледан от около 400 човека на външния корт 5. След двубоя българката бе обсадена от почитатели, сред които много деца за снимки и автографи и остана десетина минути да ги уважи. После говори и с кореспондента на Tennis24.

bg.- Здравей Цвети, загуби за съжаление квалификациония си мач срещу Моника Пуиг, как видя двубоя отвътре?- Съперничката ме изненада с мощни удари, здрава игра демонстрира.- И те разхождаше ляво-дясно по линиите на корта…

– Да, явно това е стила й. Направи отличен мач и заслужено спечели. Опитах да вляза в играта, спечелих втория сет с много добра игра, третия започнах добре, но тя се съвзе по някакъв начин и показа мощната игра от първия сет. Натисна, игра без никакви грешки със силни и точни удари.

– Лично аз видях познатия ти интелигентен стил на игра, но сякаш липсваше сила, мощ, или бъркам?- Щом съм загубила днес, положението не е перфектно. Определено имам над какво да работя. Радвам се, че влязох в мача, спечелих сет, предстоят ми още турнири на червено.

Не съм свикнала на 100 % с настилката, играем на хард почти 7 месеца от целия 10-месечен сезон. Това ми е едва втори турнир на червено, следват Рим и „Ролан Гарос”.-Ще останеш ли да потренираш в Мадрид?-Ще се прибера за 2-3 дни до България и оттам отивам за Рим.

-Успех през сезона!-Благодаря.Снимка: Даниел Касас, специално за Tennis24.bg

Menu Title