Федерер ще озвучава приложение за шофиране

1 юни, 2023
292 преглеждания

 

Федерер ще озвучава приложение за шофиране

Федерер ще озвучава приложение за шофиране

Федерер ще озвучава приложение за шофиране

След кариера, прекарана в навигиране между най-трудните съперници на корта, 20-кратният шампион от турнирите от Големия шлем в тениса Роджър Федерер сега ще помага на пътуващите да се движат в избраната посока, като новия глас на приложението за шофиране Waze, съобщава агенция „Ройтерс“.Освен основните указания за посоките, 41-годишният швейцарец ще предлага на шофьорите и различни мотивационни послания.„Време е за шофиране – вече усещам как адреналинът се покачва“, казва Роджър Федерер в един от записите. Друг започва с думите: „Време е да тръгвате!

Доверете се на способностите си. Аз съм готов да ви помагам по пътя.“Федерер се присъедини към широк набор от гласове на знаменитости в интернет приложението, което компанията Alphabet Inc придоби за 1 милиард долара през 2013 година, сред които поп звездите Кристина Агилера и Джонас Брадърс.Бившият номер 1 в световната ранглиста по тенис приключи изключителната си състезателна кариера през миналия септември.

„Добре, развълнуван съм за това пътуване“, заявява Федерер също в записите, а друг гласи: „Чувствам се отпочинал и готов. Като да се завърна вкъщи от приятна ваканция. Понякога е нужно време далеч от лудостта, нали знаете?“ / БТА

Menu Title