Иванишевич: Само Ноле може да спре Надал в Париж

8 Апр., 2017
403 преглеждания

 

Иванишевич: Само Ноле може да спре Надал в Париж

Иванишевич: Само Ноле може да спре Надал в Париж

Иванишевич: Само Ноле може да спре Надал в Париж

Иванишевич: Само Ноле може да спре Надал в Париж Свързани новини
Джокович се завърна с трисетова победа (обновена)Свързани турнири Ролан ГаросСвързани играчи
Рафаел Надал Новак Джокович Тагове
иванишевич джокович надал ролан гарос 08-04-2017 11:54 | Николай Драганов Драганов Бившият №2 в света и шампион от Уимбълдън през 2001 година Горан Иванишевич заяви, че Рафаел Надал е фаворит за спечелването на тазгодишния „Ролан Гарос“. Според хърватина, единствено Новак Джокович може да спре Матадора в Париж. Именно след спечелването на титлата от Откритото първенство на Франция през миналата година започна и спада в играда на Ноле. От тогава сърбинът е спечелил само две титли – в Торонто и в Доха.

„Трудно ми е да коментирам. Само Новак знае какво се случва в главата му и само той може да открие отново себе си, защото той е велик тенисист“, коментира Иванишевич, който понастоящем е треньор на Томаш Бердих. „Трябват му няколко добри резултата, за да се завърне на познатото ниво“, подчера хърватинът, според когото Ноле без съмнение ще се завърне към най-добрите си времена. „Надал ще бъде фаворит в Париж, но единственият, който може да го спре, е Новак Джокович.

Федерер няма да е натрупал мачове на тази настилка, макар да играе тенис на невероятно ниво и да смятам, че ще спечели още много титли“, прогнозира Иванишевич, който не скри, че очаква с нетърпение турнира и заради очакваното завръщане на Мария Шарапова. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис – Световна групаКатегория: ДругМясто на провеждане: – Настилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис, III групаКатегория: ДругМясто на провеждане: Санта Марина, СозополНастилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore

Menu Title