Журналистическото по тенис е през уикенда

21 Апр., 2017
319 преглеждания

 

Журналистическото по тенис е през уикенда

Журналистическото по тенис е през уикенда

Журналистическото по тенис е през уикенда

Журналистическото по тенис е през уикенда Тагове

журналисти дема 21-04-2017 09:44 | Tennis24.bg През този уикенд в София на кортовете на СК „Дема“ ще се проведе традиционното Държавно първенство по тенис за журналисти за купата на „СИ Банк“. Надпреварата има богата история, а родните журналисти ще имат възможността да демонстрират класата си на клея и да се доближат поне малко до емоцията от Мастърса в Монте Карло, който се провежда през тази седмица. Всеки журналист ще има възможност да се запише на място като регистрацията започва в 10 часа в събота, а мачовете стартират в 11.

Участниците ще имат възможност да се включат в турнир както на сингъл, така и на двойки като дамите и мъжете ще бъдат разделени и на възрастови групи. Победителите от турнира получават право да участват на Европейското и Световното първенство по тенис за журналисти тази година. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title