За четвърти път избираме Мис и Мистър

2 май, 2017
338 преглеждания

 

За четвърти път избираме Мис и Мистър

За четвърти път избираме Мис и Мистър

За четвърти път избираме Мис и Мистър

За четвърти път избираме Мис и Мистър Тагове

ес медиа мис мистър конкурс 02-05-2017 10:43 | Tennis24.bg За четвърти път ще бъдат избрани носителките на титлите Мис BGathletic.com, Мис BGavolleyball.com, Мис BGbasket.

com, a за трети път ще връчим и приза за Мистър на BGathletic.com, BGavolleyball.com, BGbasket.com.

За първа година в конкурсите се включва и специализираният сайт за водни спортове BGswim.com.Организатор на конкурсите е медийната група ЕС МЕДИА АД, а през 2017 г. ще се проведат с подкрепата на Мтел.

И тази година запазваме регламента с възможност за номинации от страна на нашите читатели на претенденти за короните. До средата на месец май всеки може да предложи красиви представители на леката атлетика, волейбола, баскетбола и разнообразието на водните спортове. Условието е те да са членове на съответната федерация. Номинации се приемат на редакционните мейли на сайтове, които могат да се намерят на всеки сайт, както и във Facebook-страниците на сайтовете.

До края на месец май екип на ЕС МЕДИА АД ще направи и свои номинации, които да включи в конкурса. От 1 юни започва същинските състезания. Номинираните ще преминат през няколко етапа, като постепенно ще отпадат част от красивите спортисти, за да останат във финалната фаза най-красивите. Победителите ще бъдат определени през октомври.

Шампионите в това състезание за красота се определят единствено от читателите ни на специалните платформи:Miss.bgathletic.comMister.bgathletic.

comMiss.bgvolleyball.comMister.bgvolleyball.

comMiss.bgbasket.comMister.bgbasket.

comMiss.bgswim.comMister.bgswim.

com _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: J&T Banka Prague OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Прага, ЧехияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix SAR La Princesse Lalla MeryemКатегория: ДругМясто на провеждане: Рабат, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: TEB BNP Paribas Istanbul OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Истанбул, ТурцияНастилка: КлейНаграден фонд: €497,255Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Estoril OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Ещорил, ПортугалияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: BMW OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Мюнхен, ГерманияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore

Menu Title