Вожняцки: Квитова ни липсва!

3 май, 2017
318 преглеждания

 

Вожняцки: Квитова ни липсва!

Вожняцки: Квитова ни липсва!

Вожняцки: Квитова ни липсва!

Вожняцки: Квитова ни липсва! Свързани играчи

Каролина Вожняцки Петра Квитова Тагове
вожняцки квитова прага 03-05-2017 09:24 | Николай Драганов Драганов Бившата №1 в света Каролине Вожняцки взе участие в мероприятие с деца по време на женския турнир в Прага. Датчанката намери време и да се види със своята приятелка и бивша съперничка на корта Петра Квитова, която продължава да се възстановява от тежък инцидент. При опит за грабеж тя беше ранена от крадец в дома й.

Поставената под №2 в схемата Вожняцки разказа за срещата си в дома на Квитова и не спести добри думи за чехкинята, която също е бивша №1 в света. „Беше страхотно да я видя да се усмихва и да се възстановява добре. Наистина се надявам да се завърне. Тя е страхотен човек, чудесно момиче и много ни липсва в тура“, каза Вожняцки.

В обръщение към своите фенове Квитова заяви, че ще се завърне на корта не по-рано от „Ролан Гарос“, но точната дата и дали все пак тя ще участва в Париж все още не е ясно. Вчера Квитова публикува снимка и кратко съобщение, че отново е на корта и се подготвя за завръщане в тура. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: J&T Banka Prague OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Прага, ЧехияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix SAR La Princesse Lalla MeryemКатегория: ДругМясто на провеждане: Рабат, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: TEB BNP Paribas Istanbul OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Истанбул, ТурцияНастилка: КлейНаграден фонд: €497,255Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Estoril OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Ещорил, ПортугалияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: BMW OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Мюнхен, ГерманияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore

Menu Title