В Мадрид: Мария не е просто една тенисистка

5 май, 2017
373 преглеждания

 

В Мадрид: Мария не е просто една тенисистка

В Мадрид: Мария не е просто една тенисистка

В Мадрид: Мария не е просто една тенисистка

В Мадрид: Мария не е просто една тенисистка Свързани новини

Уайлд кард или не Шарапова се завърна в ранглистата на WTA Мъри: Шарапова е готова да печели титли Свързани турнири Mutua Madrid OpenСвързани играчи Мария ШараповаТагове
Мария Шарапова Мадрид 04-05-2017 16:47 | Станко Димов Мария не е просто една тенисистка. Тя е роден шампион и няма какво да доказва на никого. Това каза президентът на силния смесен турнир на червени кортове в Мадрид – Херард Цобанян, попитан за дадената на Шарапова специална покана. „Мария не е просто една тенисистка.

Тя е шампион, звезда, която е спечелила големи титли и заслужава повече внимание. Те не трябва да доказва отново, че знае как да играе тенис. Тя знае как да играе и го е доказала през годините, доказа го и в Щутгарт, където стигна до полуфинал при завръщането си на корта. Трябва ли да доказва още нещо?

Извинявам се, но не мисля, че трябва. Аз имам различна позиция от тази на тенисистките, които я критикуваха. Тя има достатъчно време, за да отговори. Разговарях с нея и знам, че е много щастлива да се върне в игра отново.

Тя е роден шампион”, коментира Цобанян.Шарапова ще излезе на корта в Мадрид още тази вечер, като ще вземе участие в демонстративен турнир с благотворителен характер. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: J&T Banka Prague OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Прага, ЧехияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix SAR La Princesse Lalla MeryemКатегория: ДругМясто на провеждане: Рабат, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: TEB BNP Paribas Istanbul OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Истанбул, ТурцияНастилка: КлейНаграден фонд: €497,255Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Estoril OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Ещорил, ПортугалияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: BMW OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Мюнхен, ГерманияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore

Menu Title