Рафа отменя пресконференция заради болно ухо

7 май, 2017
337 преглеждания

 

Рафа отменя пресконференция заради болно ухо

Рафа отменя пресконференция заради болно ухо

Рафа отменя пресконференция заради болно ухо

Рафа отменя пресконференция заради болно ухо Свързани новини

Надал: Заради болки в коленете не мога да карам колата Григор и Рафа събраха над 1000 човека на тренировка Без треньор, но с настроение – Джокович тренира в Мадрид Мадрид 2017 vs. Мадрид 2016 – прилики и разлики Стан за Tennis24.bg: Готвим се с добър интензитет с Григор Ноле оптимист: Няма да стоя дълго без треньор (снимки) Свързани турнири Mutua Madrid OpenСвързани играчи Рафаел НадалТагове
Рафаел Надал Мадрид 07-05-2017 17:10 | Tennis24.bg Златка Замова, кореспондент на Tennis24.

bg в Мадрид4-кратният победител в Мутуа Мастърс в Мадрид (6,4 милиона евро награден фонд) Рафаел Надал изненадващо отмени задължителната по норми на АТП пресконференция преди старта на турнира. 30-годишният испанец се извини, че има болки в ухото и отложи разговора с журналисти за понеделник. Преди това по обяд Рафа направи здрава тренировка на откритите кортове и дори си побъбри приятелски с Новак Джокович, който се готвеше след него. Днес в Испания се празнува Денят на майката и със сигурност Рафа е приготвил подарък и нещо специално за своята.

Междувременно организаторите обявиха, че Григор Димитров е трети по популярност в турнира (Туитер-феновете) след Надал и Джокович.Лидерът в мъжкия тенис Анди Мъри, който в петък тренира с Григор Димитров, каза че е доволен от подготовката си и се надява на добро участие в „Каха Махика“.„Харесвам условията тук, има добра храна, височината подхожда на стила ми, идват много фенове и на тренировки, всичко е важно. Последните 2 дни тренирах добре.

Доста за сервис, мисля влизам във форма, защото не е лесно да я върнеш след загуби. Имам високи изисквания и очаквания в тази важна чст от сезона, мотивиран съм.“Анди избегна спецовете на червено в горната част от схемата, Гришо или Доминик Тийм са първите сериозни съперници евентуално за осминафинал. „Харесвам началото на клей-сезона, удобно ми е повече от на твърда настилка с натурални движения по корта.

Имам добри резултати на червено в последните 2-3 години, гърбът ми също е добре. Чувствам се ОК физически, а идват сериозни турнири. – каза шампионът тук от 2015 и финалист 2016. – Разочарованито този сезон бе Австралия, имах по-големи очаквания, после дойде проблема с лакътя, говорихме много с екипа ми след Монте Карло, взех си поуки.

В Барселона спечелих 3 мача за 3 дни, имах 3-часов с Рамос, пробвах различни неща.“Мъри коментира и ситуацията с Новак Джокович:„Колкото и да е успешен тандем, не е леко да тренираш и пътуваш с един и същи човек 10-11 години, в наши дни е странно да се види, толкова много време заедно. Новак може би има нужда от промяна, не знам, не сме говорили”. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: J&T Banka Prague OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Прага, ЧехияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix SAR La Princesse Lalla MeryemКатегория: ДругМясто на провеждане: Рабат, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: TEB BNP Paribas Istanbul OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Истанбул, ТурцияНастилка: КлейНаграден фонд: €497,255Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Estoril OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Ещорил, ПортугалияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: BMW OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Мюнхен, ГерманияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore

Menu Title