Стартира кампанията AES България тенис звезди

10 май, 2017
397 преглеждания

 

Стартира кампанията AES България тенис звезди

Стартира кампанията AES България тенис звезди

Стартира кампанията AES България тенис звезди

Стартира кампанията AES България тенис звезди Тагове

тенис бг тенис бфт тенис звезди БНТЦ 10-05-2017 17:53 | Tennis24.bg Днес официално бе открита на кампанията „AES България Тенис Звезди“, съвместна инициатива на Българска федерация по тенис и ЕЙ И ЕС България. В нея ще се включат 33 тенис клуба от 20 града в страната. Официалният старт на инициативата беше даден от Оливие Маркет, изпълнителен директор на ЕЙ И ЕС България на кортовете на Националния тенис център.

„Ние в ЕЙ И ЕС България вярваме, че подобряването на живота на хората е важна мисия. Нашата основна цел е да дадем на следващото поколение млади тенисзвезди възможност да развият своите умения. Надяваме се в бъдеще някои от тях да заемат място сред най-добрите в света. Кой знае – може би сред участниците в инициативата е следващият Роджър Федерер или Григор Димитров.

За да се случи този успех, трябва да гарантираме, че младите хора имат необходимите условия да растат и развиват своя талант. Надявам се, че с тази инициатива ще постигнем целта, която си поставяме.“, заяви Оливие Маркет по време на официалното откриване на кампанията.Екип от доказани български тенис треньори, които са придобили и сериозен опит в чужбина, заедно с бивши национални състезатели за Купа „Дейвис“ и Фед къп ще организират образователни спортни тенис семинари за периода от месец май до месец септември 2017 г.

По време на семинарите ще се проведат тренировки в тенис клубовете по места с децата, ще се обсъди спортното им израстване с техните треньори и родители, ще бъдат изготвени индивидуални програми под ръководството и съдействието на пътуващия екип от треньори.Сред участващите треньори са изтъкнатите имена като Матей Пампулов, Божидар Пампулов, Юлиан Стаматов, Любомира Бачева, Тодор Енев и др. Към инициативата ще се включи и французина Стефан Руние бивш номер 120 в световната ранглиста.На откриването на кампанията на Националния тенис център присъстваха още изп.

търговски директор на ЕЙ И ЕС България Иван Цанков, ескперт комуникации на ЕЙ И ЕС България Ирина Тончева, Огнян Илиев зам. председател на УС на БФ Тенис и ген. секретар на БФ Тенис Катерина Генова.„Кампания „AES България Тенис Звезди“ е първа по рода си в България и цели да образова, подпомогне и подкрепи децата и тенис таланти на България както техните треньори и клубове”, заяви ген.

секретар на федерацията по Тенис Катерина Генова.По случай официалното откриване се изиграха демонстративни мачове в които се включиха Тодор Енев, Иво Братанов, Дария Радулова, Розалина Юсева, Елизабет Данаилова, Габриел Евтимов и други.Мисията на БФТенис е да популяризира спорта тенис, да привлича деца към него и да подпомага развитието на талантливите деца. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари На Живо

Mutua Madrid Open 2017 1 2 3

Григор Димитров

10-05-2017 21:00

Иво Карлович

Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Mutua Madrid OpenКатегория: МастърсМясто на провеждане: Мадрид, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €6,408,230Official Website | Livescore

Menu Title