Джокович записа шеста победа над Баутиста Агут

18 май, 2017
344 преглеждания

 

Джокович записа шеста победа над Баутиста Агут

Джокович записа шеста победа над Баутиста Агут

Джокович записа шеста победа над Баутиста Агут

Джокович записа шеста победа над Баутиста Агут Свързани турнири
Internazionali BNL d′ItaliaСвързани играчи Новак ДжоковичТагове
Новак Джокович Рим 18-05-2017 19:10 | Станко Димов Новак Джокович се класира за четвъртфинал на „Мастърс 1000” турнира в Рим. Това стана факт, след като сърбинът победи с 6:4, 6:4 Роберто Баутиста Агут. Ноле постигна шести успех от седем двубоя срещу испанеца и взе частичен реванш за загубата от този опонент на полуфиналите в Шанхай миналата година. Въпросното поражение в последствие коства на Ноле първото място в ранглистата.

Първият сет на двубоя беше решен от един пробив, дело на Джокович в ключовия седми гейм. През втората част двамата си размениха по един брейк, но последната дума беше за сърбина, който в третия си пробив в двубоя поведе с 5:4, след което със сервис на своя страна реализира втория си мачбол. В спор за място на полуфинал Джокович ще срещне победителя от срещата Кей Нишикори – Хуан Мартин дел Потро. Миналата година Ноле и Нишикори направиха паметен двубой в Рим, който приключи след полунощ местно време и бе спечелен от сърбина.

_____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Internazionali BNL d′ItaliaКатегория: МастърсМясто на провеждане: Рим, ИталияНастилка: КлейНаграден фонд: €4,835,975Official Website | Livescore

Menu Title