Гришо: От Канада тръгнах нагоре

9 Авг., 2017
328 преглеждания

 

Гришо: От Канада тръгнах нагоре

Гришо: От Канада тръгнах нагоре

Гришо: От Канада тръгнах нагоре

Григор Димитров започва днес участието си на турнира от сериите „Мастърс 1000“ в Монреал с мач на двойки. Преди началото българинът даде интервю за Sportsnet, в което отбелязва и първата годишнина от съвместната си работа с Дани Валверду, която започна в Торонто през август 2016 година.“Пристигнах вчера в Монреал и първата ми работа беше да започна да се разхождам, за да намеря интересните места в града. Миналата година в Торонто всичко се промени за мен и тръгнах нагоре.

Помня, че всичко се промени още в първия мач, когато трябваше да спасявам мачбол и просто нищо не ми се получаваше. Борех се със себе си, трудно ми беше да намеря правилния начин. Но оттам стигнах четвъртфиналите и започнах да намирам правилния подход не само към мачовете, но и към тренировките, към заниманията във фитнес залата. Мисля, че присъединяването на Дани към екипа ме изкачи на следващото ниво.

От самото начало той имаше ясен план как да тренираме, колко да тренираме и какво точно да правим в заниманията, а в същото време разпределяше задачите ми така, че да ми остане и лично време. Това ми е много важно. Първите шест месеца от годината бяха тежки, но в същото време и много приятни, свикнах да се боря на корта във всеки мач, за всяка точка“, призна Димитров.

Menu Title