Федерер: Възстановявай се бързо, Рафа

17 Мар., 2019
285 преглеждания

 

Федерер: Възстановявай се бързо, Рафа

Федерер: Възстановявай се бързо, Рафа

Федерер: Възстановявай се бързо, Рафа

Роджър Федерер изрази съжалението си, че Рафаел Надал не излезе на корта срещу него в полуфиналите в Индиън Уелс. Припомняме, че испанецът се отказа от участие часове преди двубоя, тъй като изпитва болки в коляното на десния крак. „Тъжно е, че не успяхме да се изправим един срещу друг в още един епичен мач, но се надявам, че ни предстоят още няколко. Пожелавам ти бързо възстановяване, Рафа“, написа Федерер в „Туитър“.

В интервю за официалния сайт на АТП Маестрото допълни: „Никога не е приятно, когато печеля по този начин, без дори да съм излязъл на корта. Но, това е положение. В тениса често се случват тези неща“. Тази вечер, не преди 00:30 часа, Федерер ще се изправи срещу Доминик Тийм във финала в Индиън Уелс и ще търси 28-ата си Мастърс титла, както и 101-а в кариерата му изобщо.

За Тийм това ще бъде дебютно участие във финал в Индиън Уелс. Заради контузията в коляното Рафаел Надал ще пропусне и Мастърс турнира в Маями, който започва следващата седмица. Надеждите на испанеца са да успее да се завърне за сезона на клей. Sad we couldn’t face off in another epic matchup, but hopefully we have a few more to come.

Get better soon Rafa. #Fedal pic.twitter.com/56wGwWjEGt — Roger Federer (@rogerfederer) March 16, 2019

Menu Title