Надал вижда позитиви от загубата от Тийм

28 Апр., 2019
387 преглеждания

 

Надал вижда позитиви от загубата от Тийм

Надал вижда позитиви от загубата от Тийм

Надал вижда позитиви от загубата от Тийм

Водачът в схемата Рафаел Надал отпадна на полуфиналите на турнира в Барселона, който е с награден фонд 2.61 милиона евро. Бившият №1 загуби от Доминик Тийм с 4:6, 4:6 за 2:04 часа. След края на мача испанецът заяви, че тази загуба може да му помогне в бъдеще.

„Има загуби, които могат да ми помогнат и тази е една от тях. Като се има предвид как играх от доста време не съм се чувствал толкова добре на клей. От последните ми осем мача този е първи, който аз губя, но играя на нивото, на което трябва да бъда, за да мога да играе спокойно и с необходимата енергия“, каза Надал.„Тийм изигра страхотен мач и аз бях част от него.

Бях конкурентен и мисля, че от тук нататък ще бъда още по-добър. Беше сложна седмица за мен, особено в началото. Днес отново се наслаждавах да играя тенис“, добави Надал.„Винаги съм изключително горд, когато побеждавам Надал, защото той е най-добрият играч на червени кортове в историята.

Винаги сме имали страхотни мачове в миналото, а и днес беше много добър. Просто аз имах повече късмет“, сподели от своя страна Доминик Тийм.

Menu Title