Луди танци, фаст фууд каравани и атракции възродиха 90-те по време на RETROVERSE – RETRO LOVERS FEST

10 Окт., 2023
63 преглеждания

 

Луди танци, фаст фууд каравани и атракции възродиха 90-те по време на RETROVERSE - RETRO LOVERS FEST

Луди танци, фаст фууд каравани и атракции възродиха 90-те по време на RETROVERSE - RETRO LOVERS FEST

Луди танци, фаст фууд каравани и атракции възродиха 90-те по време на RETROVERSE – RETRO LOVERS FEST

Усмивки, силни емоции, куп щастливи моменти и силна носталгия към 90-те – така премина дебютното издание на фестивала RETROVERSE – RETRO LOVERS FEST, провел се на 6 и 7 октомври на ст. “Юнак” в София. Хиляди почитатели от всякакви възрасти посетиха събитието, за да посрещнат любимите си звезди на 90-те години, сред които C-Block, SNAP, Technotronic, Hot Chocolate, Papa Bear, The Real Milli Vanilli, La Bouche, Down Low. От българска страна на сцената взеха участие Гумени Глави, Dido Deep Zone, Дует EXPOSE, Румънеца и Енчев и DJ Marti G.

И ако за едни RETROVERSE донесе спомени за отминалите тийнейджърски години, други се върнаха в десетилетието, когато все още са били подрастващи. Мнозина от гостите на фестивала не пропуснаха да доведат и собствените си деца, за които бе предвиден специален детски кът с аниматори, охрана и различни забавления.Всичко на RETROVERSE Festival крещеше с пълна сила “90-те!” Много от гостите на събитието бяха окомплектовали визията си изцяло в духа на това незабравимо десетилетие, а впечатления правеха неоновите цветове, диско очилата и други знакови аксесоари и тоалети, които донесоха така очакваната атмосфера на положителни емоции, която съпътстваше и двете вечери на ст.

“Юнак” в столицата.Фаст фууд караваните с бургери, вурстове, морски деликатеси, гофрети и сладолед задоволиха дори най-претенциозните гости на фестивала, а специално за събитието бяха изградени винен бар и коктейлни барове. Почитателите на бирата можеха да дегустират десетки различни видове от цял свят, а специалните релакс зони с шезлонги и барбарони бяха насреща за всички, имащи нужда от малко почивка.Чуждестранните звезди на RETROVERSE изцяло защитиха реномето си на едни от големите имена на 90-те.

Публиката припяваше всяка дума от текстовете напарчетата на C-Block, SNAP, Papa Bear, Down Low и останалите. Самите изпълнители демонстрираха нестихваща енергия на сцената, а доброто им настроение бе предадено и на феновете.Истински фурор с появата си предизвикаха големите звезди на българската рапмузика от 90-те – Гумени Глави. Мишо Шамара и компания се събраха в пъленсъстав, изпълнявайки някои от най-големите си хитове, сред които “Фенки фенки”, “Хубаво е лятото”, “Даниела” и др.

Това бе една от редките появи на Мишо Шамара пред българска публика в последните години, имайки предвид, че той вече живее зад граница.Румънеца и Енчев отново пеят заедно от скоро и RETROVERSE бе една от първите им появи отново пред огромната публика, рамо до рамо, с ново парче.Организаторите на RETROVERSE – RETRO LOVERS FEST обещават, че първотоиздание на най-големия ретро фестивал в София е само началото. От тук нататъкследва надграждане с нови изпълнители, нови идеи и нови преживявания.

Къде ще ни отведе RETROVERSE машината на времето следващия път?

Menu Title