Бургас ще бъде домакин на турнира до 16 г. от Тенис Европа

2 Дек., 2023
40 преглеждания

 

Бургас ще бъде домакин на турнира до 16 г. от Тенис Европа

Бургас ще бъде домакин на турнира до 16 г. от Тенис Европа

Бургас ще бъде домакин на турнира до 16 г. от Тенис Европа

Над 100 състезатели от над 15 държави ще вземат участие в турнира за юноши и девойки до 16 г. от трета категория на Тенис Европа „OXYCOM CUP“. В надпреварата ще вземат участие най-добрите тенисисти от България и състезатели от Сърбия, Испания, Англия, Румъния, Полша, Естония, Германия, Италия, Франция, Латвия, Словения, Кипър, Русия, Австрия и други. Турнирът се осъществява от Тенис Клуб „Авеню“ със съдействието на Българска Федерация по Тенис, както и с подкрепата на спонсори и медийни партньори.

„ОXYCOM CUP“ ще се проведе между 11-ти и 17-ти декември 2023 година на кортовете на Тенис клуб „Авеню“. Кортовете се намират в гр Бургас и представляват закрито съоръжение с три твърди корта. Базата на Тенис клуб „Авеню“ притежава в допълнение 8 клей корта, фитнес, магазин, зона за отдих, детска площадка, паркинг и всички необходими условия за провеждането на висок клас турнири.Във времето бургаският клуб затвърди позицията си на водещ клуб в България, организирайки множество държавни, регионални и международни турнири.

В допълнение Тенис клуб „Авеню“ е водещ клуб в България по отношение на работа с деца, развитие и утвърждаване на тези деца като успешни тенисисти и личности.През 2024 година Медицински център „Оксиком“ навършва 25 години от своето създаване. Този юбилей ще се отпразнува с поредица от инициативи, които са в тон със социално-отговорната политика на здравното заведение. В тази връзка първото събитие, което Медицинският център подкрепя като генерален спонсор е Международен турнир по тенис от Календара на Тенис Европа до 16 години – Категория 3 за момчета и момичета „OXYCOM CUP“.

Menu Title