Алекс Лазаров: По празниците ще тренирам

24 Дек., 2016
298 преглеждания

 

Алекс Лазаров: По празниците ще тренирам

Алекс Лазаров: По празниците ще тренирам

Алекс Лазаров: По празниците ще тренирам

Алекс Лазаров: По празниците ще тренирам Свързани новини

Александър Лазов започна подготовка Терзийска: Целта ми са квалификациите на турнири от Шлема Свързани играчи Александър ЛазаровТагове Александър Лазаров 24-12-2016 13:29 | Tennis24.bg Националът на България за Купа „Дейвис“ Александър Лазаров може да доволен от сезон 2016. Роденият през 1997-а година състезател на ТК Дема постигна много неща за първи път през отиващата си година, което го зарежда с нови сили и по-големи амбиции за следващата. „Доволен съм от почти всичко, което се случи през тази година.

Като се има предвид, че до средата на годината аз не фигурирах в световната ранглиста и за няколко месеца успях да пробия в първите 600. Това ме кара да вярвам още повече в себе си и да тренирам по-усърдно.Тази година записах първо участие на турнирите от серията АТP 250, дебютирах в състава за Купа „Дейвис“ и записах 2 победи. Към края на летния сезон пък успях да спечеля и първата си титла от серията „Фючърс“ на ITF.

Като цяло позитивите са много повече, въпреки че имаше и по-лоши моменти и мачове, от които ми се иска да бях излязъл като победител… Но това е спортът, не можеш винаги да печелиш, а човек се учи най-вече от загубите. Нямам конкретна загуба, която да е повлияла в по-голяма степен, но със сигурност има от какво да си взема поука занапред.По празниците ще тренирам, така както е било винаги досега.

Следващият сезон за мен започва на 23-ти януари в Германия, турнирът ще бъде 25,000$ и се надявам да мине добре. След това ще се надявам на участие в ATP турнира, провеждащ се в София.Целта, която съм си поставил за следващата година, е влизане в първите 200. Мисля, че с правилните тренировки и подбирането на турнири, тази цел изобщо не е далеч!

“ _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни

Menu Title