Участвайте в тенис турнир и спечелете билети за Уимбълдън

10 Апр., 2017
358 преглеждания

 

Участвайте в тенис турнир и спечелете билети за Уимбълдън

Участвайте в тенис турнир и спечелете билети за Уимбълдън

Участвайте в тенис турнир и спечелете билети за Уимбълдън

Участвайте в тенис турнир и спечелете билети за Уимбълдън Тагове

Санта Марина тенис аматьори 10-04-2017 12:41 | Tennis24.bg През периода от 21 до 23 Април 2017 година в Тенис център “Санта Марина” в Созопол ще се проведе първият по рода си турнир FPI Green Cup за мъже за наградите на FPI Hotels&Resorts. Надпреварата, която тази година се очертава като една от най-големите за мъже, ще се играе в три потока и така ще се получи един наистина дълъг тенис уикенд с много аткрактивни награди в отличните условия на ваканционно селище Санта Марина. Турнирът носи точки за ранглистата на Националната тенис лига (НТЛ) и е част от нейния календар.

Организаторите са подготвили и Утешителен турнир за загубилите първата си среща от двете възрастови групи в индивидуалната програма.Турнирът не е отворен за участници, които са настоящи и действащи треньори, инструктори, учители или студенти по тенис. Условието е да не са картотекирани и участвали в състезания организирани от БФТ след 01.01.

2012 г.За трите потока, организаторите от FPI Hotels and Resorts са подготвили изключително приятни награди, като най-голямата е за двамата победители от индивидуално мъже (18-45 и 45+), които ще спечелят посещение (самолетни билети, 3 нощувки и билети за два дни) на Уимбълдън от 2 до 16 Юли 2017 г. Финалистите от индивидуално мъже (18-45 и 45+) ще получат 5-дневна ваканция в хотел „Св.Иван Рилски“ в Банско, а полуфиналистите от индивидуално мъже (18-45 и 45+), както и победителят и финалистът от Утешителния турнир ще си тръгнат с предметни награди.

Голямо предизвикателство тази година се очертава и в турнира по двойки мъже, в който двойката победител я очаква посещение (транспорт, 3 нощувки и билети за два дни) на тенис турнир от ATP250 в Истанбул от 1 до 7 Май 2017 г. Двойката финалист ще спечели 3-дневна ваканция в хотел „Св.Иван Рилски“ в Банско, а за двойките полуфиналисти са предвидени предметни награди. Регистрация на участницитеЖелаещите да се запишат могат да го направят до 12:00 часа на 19.

04.2017 г. на сайта на Националната тенис лига тук, като първо трябва да си създадат профил. Заявки за участие ще се приемат до попълване на обявените места.

Подробната Наредба за турнира може да изтеглите тук.След като регистрирате своята заявка за участие в турнира е необходимо да направите плащане на този линк за нощувките и престоя във ваканционно селище Санта Марина или сумата за такса участие. Цената включва настаняване на база полупансион в размер на 65 лева на човек за нощувка, при минимум двама настанени в студио и платени не по-малко от две нощувки, по време на турнира. Заплатеното настаняване осигурява безплатно участие и в двата формата (индивидуално и двойки) на турнира, а също така и право на участие в разпределението на наградния му фонд.

Такса участие заплащат само тези тенисисти, които участват в турнира без настаняване във в.с. Санта Марина.Важно е в полето „ОСНОВАНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕТО“ да се попълни думата „ТЕНИС“ и да се заплати сумата за настаняване или сумата за такса участие, според направената регистрация (индивидуално и/или двойки) .

За да извършите плащането непременно кликнете върху полето „Не съм робот“. Заявката е валидна след заплащане на настаняване или такса участие.Резервации във в.с.

Санта Марина: reservations@santamarina.bg Tel: +359 2 810 77 00FPI Green Cup обещава уикенд пълен с много забавни моменти, мечтани награди и много тенис от висока класа. Побързайте да се регистрирате и заповядайте в Тенис център “Санта Марина”! _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Claro Open ColsanitasКатегория: ДругМясто на провеждане: Богота, КолумбияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Ladies Open BielКатегория: ДругМясто на провеждане: Бийл, ШвейцарияНастилка: ТвърдаНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix Hassan IIКатегория: ДругМясто на провеждане: Маракеш, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: US Men′s Clay Court ChampionshipКатегория: ДругМясто на провеждане: Хюстън, САЩНастилка: КлейНаграден фонд: $600,345Official Website | Livescore

Menu Title