Топалова ще участва на Ролан Гарос

24 Апр., 2017
358 преглеждания

 

Топалова ще участва на Ролан Гарос

Топалова ще участва на Ролан Гарос

Топалова ще участва на Ролан Гарос

Топалова ще участва на Ролан Гарос Свързани новини

Гергана Топалова спечели турнира в Пловдив Шампионката Гери: Нямам време за празнуване Свързани турнири Ролан ГаросСвързани играчи Гергана ТопаловаТагове
гергана топалова ролан гарос 24-04-2017 16:02 | Любомир Тодоров Шампионката от турнира в Пловдив Гергана Топалова ще участва на „Ролан Гарос“ при девойките. Това съобщи 17-годишната тенисистка за Tennis24.bg. „Със сигурност ще играя в Париж, но все още не ми достигат точки за директно влизане в основната схема.

От 1 май заминавам на турнир в Казабланка, който е от първа категория, и се надявам да подобря класирането си“, коментира Топалова. След успеха в родния й град Гергана прелетя 37 места в световната ранглиста при девойките и от днес е на рекордното за нея 73-о място. Това й гарантира влизане в квалификациите на „Ролан Гарос“, което би било и неин дебют в Големия шлем. В основна схема влизат 64 тенисистки.

От тях 48 са по ранкинг, 8 са от квалификациите и 8 с „уайлд кард“. А пресявките са за 32 състезателки. Турнирът във Франция при юношите и девойките започва на 4 юни. Днес десетокласничката Топалова е издържала успешно изпитите си по български език и литература и информационни технологии.

Утре й предстои последния изпит, който е по математика. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title