Мъри: Шарапова е готова да печели титли

3 май, 2017
308 преглеждания

 

Мъри: Шарапова е готова да печели титли

Мъри: Шарапова е готова да печели титли

Мъри: Шарапова е готова да печели титли

Мъри: Шарапова е готова да печели титли Свързани новини

Уайлд кард или не Шарапова се завърна в ранглистата на WTA Свързани играчи
Анди Мъри Мария Шарапова Тагове
анди мъри шарапова 03-05-2017 10:39 | Любомир Тодоров Световният номер едно Анди Мъри се включи в коментарите за завръщането на Мария Шарапова на корта. „Фактът, че още на първия си турнир стигна до полуфинал, показва, че Мария съвсем скоро ще се завърне в елита и ще започне отново да печели титли. Но не мисля, че нивото на нейния тенис ще бъде решаващо за организаторите на турнирите от Големия шлем“, заяви британецът пред Би Би Си. „В Щутгарт пристигнаха много журналисти, за да видят Шарапова.

Очевидно в Шлема не изпитват недостиг на внимание и за тях не е от особено значение дали тя ще играе, или не. Поне с такова впечатление оставам аз. Разбира се „уайлд кард“ може да бъде дадена на когото решат, но не бива да се забравя колко е трудно да се изкачиш в ранглистата и да участваш в тези турнири“, завърши Мъри. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: J&T Banka Prague OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Прага, ЧехияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix SAR La Princesse Lalla MeryemКатегория: ДругМясто на провеждане: Рабат, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: TEB BNP Paribas Istanbul OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Истанбул, ТурцияНастилка: КлейНаграден фонд: €497,255Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Estoril OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Ещорил, ПортугалияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: BMW OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Мюнхен, ГерманияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore

Menu Title