Милион причини да бъде мотивиран

5 май, 2017
292 преглеждания

 

Милион причини да бъде мотивиран

Милион причини да бъде мотивиран

Милион причини да бъде мотивиран

Милион причини да бъде мотивиран Свързани играчи
Роджър ФедерерТагове Роджър Федерер 04-05-2017 15:34 | Станко Димов Роджър Федерер се радва на най-добрия си старт на сезона от 2006-а година насам. 35-годишният швейцарецът спечели титлите от Australian Open, Индиън Уелс и Маями, като в момента се отдава на заслужена почивка, преди да се върне на корта в края на месеца за „Ролан Гарос”. „Все още се наслаждавам на живота в Тура, в противен случай нямаше да бъда тук в момента. Да играя пред пълни трибуни, да участвам в забавни събития, да разговарям с медиите понякога или да правя всичко със семейството и отбора ми.

Да играя за родината ми. Имам милион причини да бъда мотивиран”, коментира Федерер, цитиран от Tennis World USA.„Изключително спокоен съм. Не съм се чувствал толкова спокоен от доста години.

Чувствам се и презареден и освежен след почивката, която си взех миналата година”, каза още Федерер.Маестрото пропусна последните 6 месеца от миналия сезон, за да успее да се възстанови напълно от травмите в гърба и коляното, които го тормозеха месеци преди това. Федерер започна настоящия сезон като №17 в ранглистата, но само за 3 месеца успя да се изкачи до №4. Спечелването на още един от оставащите до края на сезона три турнира от Големия шлем ще отвори значително пътя на швейцареца към връщането на №1 в света.

_____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: J&T Banka Prague OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Прага, ЧехияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix SAR La Princesse Lalla MeryemКатегория: ДругМясто на провеждане: Рабат, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: TEB BNP Paribas Istanbul OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Истанбул, ТурцияНастилка: КлейНаграден фонд: €497,255Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Estoril OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Ещорил, ПортугалияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: BMW OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Мюнхен, ГерманияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore

Menu Title