Радванска пропуска Мадрид и Рим, рекордът й в Шлема е застрашен

6 май, 2017
361 преглеждания

 

Радванска пропуска Мадрид и Рим, рекордът й в Шлема е застрашен

Радванска пропуска Мадрид и Рим, рекордът й в Шлема е застрашен

Радванска пропуска Мадрид и Рим, рекордът й в Шлема е застрашен

Радванска пропуска Мадрид и Рим, рекордът й в Шлема е застрашен Свързани турнири
Ролан ГаросСвързани играчи Агниешка РадванскаТагове
агниешка радванска радванска 06-05-2017 09:46 | Николай Драганов Драганов Световната №8 Агниешка Радванска няма да вземе участие на силния турнир при жените в Мадрид заради контузия в крака. Трамвата ще извади полякинята и от надпреварата в Рим, а под въпрос е участието и на „Ролан Гарос“. Ако не се възстанови навреме, за да вземе участие в Откритото първенство на Франция, Радванска ще прекъсне серия от 43 последователно участия в турнири от Големия шлем. Тя не е пропускала надпревара от Голямата четворка от своя дебют през 2006 година на Уимбълдън.

Радванска не даде подробности за своята контузия, но обяви, че чувства болки дори когато ходи. „От няколко седмици имам проблеми с крака. Всъщност, от месеци, но сега положението се влоши, а клеят не помага“, заяви полякинята пред журналисти в Мадрид в петък, когато обяви решението си. „Опитах всичко, за да дойда тук и да играя, но за съжаление ще бъде по-добре да се възстановя на 100% и да се опитам да се завърна в Париж в топ форма“, каза Радванска, която взе участие в демонстративния тайбрек турнир и спечели първия си мач срещу Гарбине Мугуруса, но загуби във втория от Светлана Кузнецова.

„Надявам се, че ще се оправя. Не съм пропускала турнир от Големия шлем от 10 години, така че ми е много трудно да си го представя. Така че съм с настройка да играя в Париж, но разбира се, не мога да предвидя нищо“, добави Радванска, която никога не е прескачала четвъртфиналната фаза на „Ролан Гарос“. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: J&T Banka Prague OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Прага, ЧехияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix SAR La Princesse Lalla MeryemКатегория: ДругМясто на провеждане: Рабат, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: TEB BNP Paribas Istanbul OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Истанбул, ТурцияНастилка: КлейНаграден фонд: €497,255Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Estoril OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Ещорил, ПортугалияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: BMW OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Мюнхен, ГерманияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore

Menu Title