Бушар се закани на Шарапова

7 май, 2017
342 преглеждания

 

Бушар се закани на Шарапова

Бушар се закани на Шарапова

Бушар се закани на Шарапова

Бушар се закани на Шарапова Свързани новини
Програма за турнира в Мадрид за неделяСвързани турнири Mutua Madrid OpenСвързани играчи
Южени Бушар Мария Шарапова Тагове
южени бушар шарапова мадрид 07-05-2017 12:23 | Николай Драганов Драганов Южени Бушар спечели своя първи двубой в календара на WTA от 20 януари тази година, като надигра с 6:4, 4:6, 6:1 Ализе Корне в двубой от първи кръг на турнира в Мадрид. Красивата канадка очаква повече от любопитен съперник във втори кръг – това ще бъде победителката от мача между Мария Шарапова и Миряна Лучич Барони. В последните седмици Бушар влезе в остър медиен сблъсък с Шарапова, като я нарече „измамница“. „Надявам се, че ще мога да играя срещу Мария.

Мисля, че ще имам малко повече мотивация. Но е много важно, щом веднъж стъпя на корта, независимо кой ще бъде отсреща, да се фокусирам върху тениса. В противен случай е лесно да изгубиш концентрация“, заяви Бушар. На пресконференцията след двубоя с Корне канадката коментира своята трудна година.

„Имах наистина тежки няколко месеца. Някои наистина трудни моменти. Опитвам се да се справя с тях, работих върху психическата си настройка, опитах да се преоткрия. Работих и върху техническата част, върху някои удари.

Всичко това ми показа, че имам много върху какво да работя и все още съм в този процес. Все още съм в началото на своето подобрение. Но ще продължавам напред“, коментира тя. И добави, че е горда с победата си, тъй като „дори да спечели победа е голяма стъпка“ за нея, тъй като не и се е случвало отдавна.

„Губех, но все още усещах голямо напрежение, че трябва да печеля. Казах си: Загубих нещо като пет поредни мача в първи кръг, не би трябвало да имам какво да губя. Опитах се да променя настройката си малко, както и да спра да се тревожа от странични неща. Постепенно се опитвам да се върна на правилния път“, подчерта тя.

_____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: J&T Banka Prague OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Прага, ЧехияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix SAR La Princesse Lalla MeryemКатегория: ДругМясто на провеждане: Рабат, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: TEB BNP Paribas Istanbul OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Истанбул, ТурцияНастилка: КлейНаграден фонд: €497,255Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Estoril OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Ещорил, ПортугалияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: BMW OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Мюнхен, ГерманияНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore

Menu Title