Поредна изненада при дамите в Мадрид (видео)

8 май, 2017
465 преглеждания

 

Поредна изненада при дамите в Мадрид (видео)

Поредна изненада при дамите в Мадрид (видео)

Поредна изненада при дамите в Мадрид (видео)

Поредна изненада при дамите в Мадрид (видео) Свързани турнири
Mutua Madrid OpenСвързани играчи
Анастасия Севастова Каролина Плишкова Тагове
Анастасия Севастова Каролина Плишкова 08-05-2017 15:23 | Tennis24.bg Златка Замова, кореспондент на Tennis24.bg в МадридПоставената под №2 в основната схема Каролина Плишкова допусна изненадваща загуба с 3:6, 3:6 от Анастасия Севастова в среща от втория кръг на силния турнир на червени кортове в Мадрид. От изоставане 2:3 в първия сет, Севастова записа впечатляваща серия от 7 последователни гейма на сметката си, след което пречупи окончателно финалистката от US Open 2016.

За Севастова това беше втора победа над състезателка от Топ 10 от началото на годината, след като преди 2 седмици успя да се справи с Йохана Конта в Щутгарт. Отпадането на Плишкова в Мадрид пък е поредната изненада в схемата при дамите, където аут от надпреварата вече са Йохана Конта, Гарбине Мугуруса, Елина Свитолина, Анастасия Павлюченкова и др. В трети кръг в Мадрид Севастова ще срещне победителката от двубоя между Барбора Стрицова и Лара Аруабарена. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Mutua Madrid OpenКатегория: МастърсМясто на провеждане: Мадрид, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €6,408,230Official Website | Livescore

Menu Title