Кошмарът за Монфис продължава – пропуска турнира в Рим

13 май, 2017
316 преглеждания

 

Кошмарът за Монфис продължава - пропуска турнира в Рим

Кошмарът за Монфис продължава - пропуска турнира в Рим

Кошмарът за Монфис продължава – пропуска турнира в Рим

Кошмарът за Монфис продължава – пропуска турнира в Рим Свързани новини
Димитров с кошмарен жребий в ИталияСвързани турнири Internazionali BNL d′ItaliaСвързани играчи Гаел МонфисТагове
монфис гаел монфис рим 13-05-2017 09:16 | Николай Драганов Драганов Продължават проблемите на Гаел Монфис. Французинът ще пропусне „Мастърс“ турнира в Рим, като по този начин той няма да вземе участие в трета надпревара от този ранг от пет досега през сезона. Финалистът от 2006 година в италианската столица няма да успее да запише своето пето участие в Рим през този сезон заради продължаващи проблеми с контузии. 30-годишният французин се контузи по време на турнира в Индиън Уелс и беше принуден да пропусне Маями и Монте Карло.

Той се завърна на турнира в Мюнхен и взе участие в Мадрид, където отпадна след луд мач с Жил Симон. Още по време на мача той се контузи отново и до голяма степен това се отрази на играта му. Целта на Монфис изглежда ще бъде пълноценно възстановяване навреме за „Ролан Гарос“, който започва на 28 май. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Mutua Madrid OpenКатегория: МастърсМясто на провеждане: Мадрид, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €6,408,230Official Website | Livescore

Menu Title