Надал: Хората гледат тенис заради нас с Джокович и Федерер

13 май, 2017
426 преглеждания

 

Надал: Хората гледат тенис заради нас с Джокович и Федерер

Надал: Хората гледат тенис заради нас с Джокович и Федерер

Надал: Хората гледат тенис заради нас с Джокович и Федерер

Надал: Хората гледат тенис заради нас с Джокович и Федерер Свързани новини

Програма в Мадрид за събота Рафа срещу Ноле за 50-и път (снимки) Свързани турнири Mutua Madrid OpenСвързани играчи Рафаел НадалТагове
надал мадрид джокович федерер 13-05-2017 13:08 | Любомир Тодоров Рафаел Надал се изправя днес срещу Новак Джокович за 50-и път на полуфинала в Мадрид. Тяхното съперничество е най-дългото в професионалния тенис. Мачът е от 17 часа наше време. Левичарят от Манакор коментира пред сайта на АТР какво очаква от сблъсъка.

„Срещата с Новак ще бъде изключително трудна. Моят съперник е един от най-добрите в историята на тениса. На ясно съм, че за успеха трябва да дам максимума от себе си. Ако не играя най-добрия си тенис, нямам шанс за победа.

Смятам, че съм готов за двубоя, работих доста за изчистване на грешките“, заяни четирикратният шампион в турнира Надал. Бившият номер едно в света говори и за съперничеството между най-добрите. „Мачовете с най-силните тенисисти повиши моето равнище. Когато редовно се противопоставяш на лидерите в Тура, това не може да даде отражение на твоята игра.

Пачалех титли, като се срещах с Джокович, той печелеше, играейки срещу мен. Епохата, в която играем ние с Джокович и Федерер е невероятна. Заради нас много хора гледат тенис“, допълни Рафа. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Mutua Madrid OpenКатегория: МастърсМясто на провеждане: Мадрид, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €6,408,230Official Website | Livescore

Menu Title