Кузманов на първи финал за сезона

13 май, 2017
298 преглеждания

 

Кузманов на първи финал за сезона

Кузманов на първи финал за сезона

Кузманов на първи финал за сезона

Кузманов на първи финал за сезона Свързани новини
Димитър Кузманов стигна полуфинал в Санта МаринаСвързани играчи Димитър КузмановТагове
кузманов санта марина 13-05-2017 15:12 | Любомир Тодоров Националът на България за Купа „Дейвис“ Димитър Кузманов се класира на финала на турнира „Санта Марина Къп“ с награден фонд 15 000 долара от календара на ITF, който се провежда на тенис центъра на ваканционно селище „Санта Марина“ в Созопол. Четвъртият поставен пловдивчанин преодоля днес втория в схемата Роберто Ортега-Олмедо с 6:1, 6:4 за час и половина игра. За Кузманов това е първи финал за 2017 година. Мачът започна с пробив на испанеца, но след това Мико взе шест поредни гейма, за да затвори сета.

Във втория българинът навакса от 1:4 с нова впечатляваща серия, за да спечели срещата. За титлата Кузманов ще играе с водача в схемата Албано Оливети от Франция, който отстрани Иван Сабанин от Русия с 5:7, 6:2, 6:3. Международният турнир за мъже „Санта Марина Къп“ е поредното състезание от богатия календар на ТЦ „Санта Марина“, който се реализира в партньорство с Българската федерация по тенис (БФТ), Община Созопол, Тennis24.bg, Angel’s Estate, Isostar, Верига 17+, Национална тенис лига (НТЛ) и Интерактивна тенис лига (ITL).

Едноименният тенис център в китното и зелено ваканционно селище “Санта Марина” в Созопол разполага с 8 “Грийн Сет” корта (ITF сертифицирана акрилна настилка) с фантастична гледка към морето. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Mutua Madrid OpenКатегория: МастърсМясто на провеждане: Мадрид, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €6,408,230Official Website | Livescore

Menu Title