Пиронкова изпусна 3 сетбола и загуби

13 май, 2017
340 преглеждания

 

Пиронкова изпусна 3 сетбола и загуби

Пиронкова изпусна 3 сетбола и загуби

Пиронкова изпусна 3 сетбола и загуби

Пиронкова изпусна 3 сетбола и загуби Свързани новини

Димитров с кошмарен жребий в Италия Две българки в квалификациите в Рим Свързани турнири Internazionali BNL d′ItaliaСвързани играчи Цветана ПиронковаТагове
пиронкова матек-сандс рим 13-05-2017 19:20 | Любомир Тодоров Цветана Пиронкова отпадна в първия кръг на квалификациите на „Премиер“ турнира в Рим на клей и така записа пета поредна загуба. Поставената под №13 в схемата на пресявките отстъпи на световната номер едно на двойки Бетани Матек-Сандс от Съединените щати с 6:7(6), 4:6 след два часа и 11 минути игра. В първия цвят българката имаши 3 сетбола. В началото Цвети успя да пробие за 3:2 и после затвърди, въпреки че се мина през две равенства.

При 3:5 водачката в ранглистата на двойки сервираше за оставане в сета и се справи убедително. След това Пиронкова застана на линията за подаване. Тя имаше общо три сетбола, но ги пропиля и в крайна сметка Матек-Сандс върна брейка при 5:5. После пловдивчанката поведе с 40:15, но американката измъкна подаването си.

Цветана взе 12-ия гейм и вкара частта в тайбрек. В него смяната на полетата дойде при 4:2 за първата ни ракета. Но 32-годишната тенисистка от Финикс, Аризона, спечели четири поредни точки. Пиронкова отрази двата сетбола и стигна до 6:6.

Но при третата възможност Матек-Сандс затвори частта след час и 12 минути игра. Американката стартира с брейк втората част, но българката тутакси го върна. Бетани Матек-Сандс проби отново за 5:4 и после сервираше за мача. Тя поведе с 40:0, после направи две двойни грешки, но при третия мачбол успя.

Цветана си тръгва с една точка за ранглистата, където е №74. За последно Пиронкова записа победа на 12 срещу Евгения Родина в квалификациите в Доха. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Mutua Madrid OpenКатегория: МастърсМясто на провеждане: Мадрид, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €6,408,230Official Website | Livescore

Menu Title