Маша си гарантира място на Уимбълдън след успех в Рим

15 май, 2017
330 преглеждания

 

Маша си гарантира място на Уимбълдън след успех в Рим

Маша си гарантира място на Уимбълдън след успех в Рим

Маша си гарантира място на Уимбълдън след успех в Рим

Маша си гарантира място на Уимбълдън след успех в Рим Свързани турнири
Internazionali BNL d′ItaliaСвързани играчи Мария ШараповаТагове
Мария Шарапова Рим 15-05-2017 17:12 | Станко Димов Мария Шарапова се завърна с победа на силния турнир на червени кортове в Рим. Бившата водачка в ранглистата победи на старта Кристина Макхейл с 6:4, 6:2. За Маша това беше първи мач във Вечния град от 2015-а година насам, когато тя спечели турнира. Шарапова приключи двубоя с 21 печеливши удара и 22 непредизвикани грешки.

Маккехйл направи едва 7 уинъра и допусна 25 грешки, 7 от които двойни. Благодарение на успеха Шарапова се класира за втори кръг в Рим, където ще срещне ветеранката от Хърватия Миряна Лучич-Барони, с която игра и преди седмица в Мадрид. При нова победа Маша може да премери сили с водачката в ранглистата Ангелик Кербер в трети кръг. Успехът днес гарантира на Шарапова място в квалификациите на Уимбълдън.

Ако направи силно представяне в Рим ( поне полуфинал), рускинята ще си гарантира място в основната схема в „Ол ингланд клъб”. Припомняме, че утре (вторник) ще стане ясно дали Шарапова ще получи „уайлд кард” за започващия в края на месеца „Ролан Гарос”. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари На Живо

Internazionali BNL d′Italia 2017 1 2 3

Григор Димитров

15-05-2017 20:30

Хуан Мартин дел Потро

Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Internazionali BNL d′ItaliaКатегория: МастърсМясто на провеждане: Рим, ИталияНастилка: КлейНаграден фонд: €4,835,975Official Website | Livescore

Menu Title