ИЗВЪНРЕДНО: Федерер пропуска ′Ролан Гарос′

15 май, 2017
612 преглеждания

 

ИЗВЪНРЕДНО: Федерер пропуска ′Ролан Гарос′

ИЗВЪНРЕДНО: Федерер пропуска ′Ролан Гарос′

ИЗВЪНРЕДНО: Федерер пропуска ′Ролан Гарос′

ИЗВЪНРЕДНО: Федерер пропуска ′Ролан Гарос′ Свързани новини
Ето екипът на Маестрото за ПарижСвързани турнири Ролан ГаросСвързани играчи Роджър ФедерерТагове
федерер ролан гарос 15-05-2017 21:56 | Любомир Тодоров Роджър Федерер няма да участва на „Ролан Гарос“, за да може да се подготви по-добре за сезона на трева, а след това да бъде на линия и за турнирите на твърди кортове в Северна Америка. Рекордьорът по титли от Големия шлем и шампион в Париж през 2009-а тази вечер написа на официалния си сайт: „Роджър пропуска „Ролан Гарос“.“С моя екип днес решихме, че да играя само на едно състезание на клей не е в мой интерес за плановете ми до края на сезона. Ще ми липсват феновете в Париж, които винаги са ме подкрепяли безрезервно и се надявам де се видим догодина“, написа Роджър.

Мениджърът на Маестрото Тони Годсик потвърди, че клиентът му няма да играе във втория за годината турнир от Шлема, който започва на 28 май. Новината е изненада и за спонсора на швейцареца Nike, който представи екипи му за Париж. За последно Федерер игра на 2 април на финала в Маями, когато победи убедително Рафаел Надал с 6:3, 6:4. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари На Живо

Internazionali BNL d′Italia 2017 1 2 3

Григор Димитров 6 2 0

Хуан Мартин дел Потро 3 6 0
Коментар

Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Internazionali BNL d′ItaliaКатегория: МастърсМясто на провеждане: Рим, ИталияНастилка: КлейНаграден фонд: €4,835,975Official Website | Livescore

Menu Title