Революционна промяна в квалификациите в Париж

16 май, 2017
317 преглеждания

 

Революционна промяна в квалификациите в Париж

Революционна промяна в квалификациите в Париж

Революционна промяна в квалификациите в Париж

Революционна промяна в квалификациите в Париж Свързани турнири
Ролан ГаросТагове
ролан гарос квалификации тайбрек 16-05-2017 12:17 | Любомир Тодоров Организаторите на „Ролан Гарос“ взеха революционно решение за квалификациите на турнира от Големия шлем, които започват на 22 май в Париж. В тях ще участват със сигурност Виктория Томова, Елица Костова и Изабелла Шиникова. В заключителните сетове на двубоите от пресявките при 6:6 гейма ще се играе тайбрек, а не както досега играта да продължи до два гейма разлика. В първите два кръга на квалификациите при мъжете се играе в 2 от 3 сета, а в заключителния форматът е 3 от 5.

Решението е взето, след като Андреа Арнаболди от Италия и Пиер Юг-Ербер от Франция изиграха най-дългия мач историята на в квалификациите, с дължина 4 часа и половина. В петия сет резултатът беше 27-25 гейма. Същото правило ще важи и в турнира за юноши и девойка на „Ролан Гарос“, но няма да има промяна в състезанията при мъжете и жените.За втора поредна година Tennis24.

bg ще има пратеник на турнира от Големия шлем в Париж. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Internazionali BNL d′ItaliaКатегория: МастърсМясто на провеждане: Рим, ИталияНастилка: КлейНаграден фонд: €4,835,975Official Website | Livescore

Menu Title