Надал подкрепи Федерер за отказа му за Ролан Гарос

17 май, 2017
457 преглеждания

 

Надал подкрепи Федерер за отказа му за Ролан Гарос

Надал подкрепи Федерер за отказа му за Ролан Гарос

Надал подкрепи Федерер за отказа му за Ролан Гарос

Надал подкрепи Федерер за отказа му за Ролан Гарос Свързани турнири
Ролан ГаросСвързани играчи
Роджър Федерер Рафаел Надал Тагове
Рафаел Надал Роджър Федерер Ролан Гарос 17-05-2017 14:05 | Станко Димов Рафаел Надал подкрепи Роджър Федерер в решението му да пропусне втория за сезона турнир от Големия шлем – „Ролан Гарос”. В началото на седмицата швейцарецът обяви, че няма да играе в Париж тази година и ще се концентрира за предстоящите двубои на трева. „Той (Федерер) вероятно е взел решението отдавна и просто го обяви сега”, каза Надал в навечерието на първия си двубой от „Мастърс 1000” турнира в Рим. „Нека помислим логично – щеше да бъде странно да не си участвал в нито един турнир на клей и да се включиш в най-големия такъв, където форматът е 3 от 5 сета”, допълни Матадора.

Федерер започна впечатляващо сезона и спечели титлите от Australian Open, Индиън Уелс и Маями, като в два от финалите победи именно Надал. Испанецът пък блести на любимия си клей, където последователно триумфира в Монте Карло, Барселона и Мадрид. Именно Надал е и големият фаворит на започващия в края на месеца „Ролан Гарос”. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Internazionali BNL d′ItaliaКатегория: МастърсМясто на провеждане: Рим, ИталияНастилка: КлейНаграден фонд: €4,835,975Official Website | Livescore

Menu Title