Шарапова не получи уайлд кард за Ролан Гарос

17 май, 2017
476 преглеждания

 

Шарапова не получи уайлд кард за Ролан Гарос

Шарапова не получи уайлд кард за Ролан Гарос

Шарапова не получи уайлд кард за Ролан Гарос

Шарапова не получи уайлд кард за Ролан Гарос Свързани турнири
Ролан ГаросСвързани играчи Мария ШараповаТагове
мария шарапова шарапова маша уайлдкард 16-05-2017 19:56 | Николай Драганов Драганов Мария Шарапова не получи покана за участие на втория за годината турнир от Големия шлем – Откритото първенство на Франция. Решението беше обявено във „Фейсбук“ от президента на френската тенис федерация (FFT) Бернар Гуидичели. FFT публикува пълния списък на мъжете и жените, които ще получат покана за участие в основната схема или квалификациите, а името на Шарапова не е сред поканените. Новината, че Маша няма да получи уайлдкард и съответно няма да играе тази година в Париж, беше потвърдена на официалния сайт на WTA.

Руската тенис звезда даде положителна проба за веществото мелдоний по време на Australian Open 2016 и първоначално получи наказание от две години. По-късно санкцията и беше намалена на 15 месеца. Шарапова се завърна на корта през април за турнира в Щутгарт, а след това взе участие и на този в Мадрид. В момента Маша е в Рим, където тази вечер играе двубой от втори кръг.

Рускинята обаче не успя да събере достатъчно точки, за да се класира по право поне в квалификациите. Това обаче се случи за следващия турнир от Големия шлем – Уимбълдън. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Internazionali BNL d′ItaliaКатегория: МастърсМясто на провеждане: Рим, ИталияНастилка: КлейНаграден фонд: €4,835,975Official Website | Livescore

Menu Title