Три българки в квалификациите на Ролан Гарос

19 май, 2017
442 преглеждания

 

Три българки в квалификациите на Ролан Гарос

Три българки в квалификациите на Ролан Гарос

Три българки в квалификациите на Ролан Гарос

Три българки в квалификациите на Ролан Гарос Свързани турнири
Ролан ГаросСвързани играчи
Елица Костова Виктория Томова Изабелла Шиникова Тагове
ролан гарос томова шиникова костова пиронкова григор димитров гергана топалова шейнгезихт 19-05-2017 09:50 | Любомир Тодоров Три са българските тенисистки, които ще участват в квалификациите на турнира от Големия шлем „Ролан Гарос“, съобщиха организаторите за Tennis24.bg. Пресявките започват на 22 май, понеделник. Националките Виктория Томова, Изабелла Шиникова и Елица Костова ще се борят в Париж за първо попадане в основната схема на състезание от Голямата четворка.

За моментта Томова е под №24 в списъка. Общо 96 тенисистки участват в квалификациите, които са в три кръга, последното място в тях заема шампионката от „Алианц къп“ Виктория Каменска от Русия. Вики, както и Изабелла, ще дебютират на „Ролан Гарос“. Елица Костова пък ще участва за пети път и ще се опита да запише първа победа във френската столица.

Миналия сезон 27-годишната българка отстъпи на №2 в схемата на пресявките Каала Буюкакчай от Турция с 4:6, 0:6. В основните схеми България ще бъде представена от Григор Димитров, който за момента е поставен под №10, и Цветана Пиронкова, която стигна до четвъртфиналите в Париж през 2016 година. При девойките ще ни представя Гергана Топалова, а при юношите – Леонид Шейнгезихт. За втора поредна година Tennis24.

bg ще има пратеник на „Ролан Гарос“. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Internazionali BNL d′ItaliaКатегория: МастърсМясто на провеждане: Рим, ИталияНастилка: КлейНаграден фонд: €4,835,975Official Website | Livescore

Menu Title