Пиронкова в квалификациите на US Open

21 Юли, 2017
339 преглеждания

 

Пиронкова в квалификациите на US Open

Пиронкова в квалификациите на US Open

Пиронкова в квалификациите на US Open

След 11 поредни участия в основната схема на Откритото първенство на Съединените щати Цветана Пиронкова ще трябва да започне участието си на турнира от Големия шлем в Ню Йорк от квалификациите.Предизвестената новина бе потвърдена от организаторите на US Open. Те обявиха, че последната тенисистка, която влиза директно в схемата е №105 в световната ранглиста от тази седмица американка Джулия Босеръп. А Цвети е 123-а в класацията на WTA.

Пловдивчанката ще играе едва за втори път в пресявките на турнира. През 2005-а, в дебютната си година в Тура Пиронкова отпадна във втория кръг на квалификациите в Ню Йорк.Бившата шампионка от US Open Мария Шарапова също трябва да започне от пресявките. В момента тя е №171 в ранглистата и ако рускинята реши да участва, трябва да се заяви до 31 юли.

Шарапова има шанс да получи и „уайлд кард“ за основна схема, но това решение ще бъде взето през август, когато домакините ще определят кои осем жени и осем мъже ще бъдат поканени.Откритото първенство на Съединените щати започва на 28 август с двубоите от основната схема.

Menu Title