Бекер съветва Мъри с програмата

10 Сеп., 2017
364 преглеждания

 

Бекер съветва Мъри с програмата

Бекер съветва Мъри с програмата

Бекер съветва Мъри с програмата

Борис Бекер посъветва Анди Мъри да си вземе поука и да направи корекции в програмата си когатос е върне на корта, най-вероятно догодина. По-рано през седмицата шотландецът обяви, че ще си вземе по-дълга почивка на този етап няма яснота кога ще играе отново. Много е вероятно Мъри да откаже всичките турнири до края на кампанията. Точно това, споерд Борис Бекер, ще бъде и правилното решение.

„Фактът е, че той е на 30, а не на 20 години. Тялото му има граници. Той по-добре от всеки друг знае от колко двубоя се нуждае, от колко тренировки има нужда, за да се върне в топ форма“, коментира Бекер пред британското издание „Метро“. „Федерер може да служи като пример в това отношение, също както и Рафа Надал, който също ограничи изявите си миналата година.

Сигурен съм, че и Новак (Джокович) ще подбира внимателно турнирите, след като се върне на корта догодина“, категоричен е Бекер. „В крайна сметка става въпрос за печелене на титли от Големия шлем и „Мастърс“ сериите, както и за място в челото на ранглистата. Само това интересува тенисистите“.

Menu Title