Кириос показа номерата си при рутинна победа

25 Мар., 2019
193 преглеждания

 

Кириос показа номерата си при рутинна победа

Кириос показа номерата си при рутинна победа

Кириос показа номерата си при рутинна победа

Ник Кириос зарадва публиката с няколко трикови изпълнения при победата с 6:3, 6:1 над Душан Лайович по пътя за осминафиналите на турнира на твърди кортове в Маями. Кириос показа голяма част от арсенала си – изпълни сервис „отдолу“, направи няколко удара със затворени очи, влезе в пререкание с привърженик на трибуните и всичко това само за 57 минути игра, в които продължи срещата. „Сервирах и посрещах добре, затова съм наистина щастлив. Днес се представих на ниво във всеки един компонент“, коментира Кириос след срещата.

Маями се превръща в едно от любимите места на Кириос, който достига до осминафиналите в турнира за четвърта поредна година. През 2016 и 2017 австралиецът игра полуфинал, а миналата година отстъпи на осминафиналите пред Александър Зверев. Кириос наскоро спечели титлата от АТП 500 турнира в Акапулко и е на прага от завръщане в Топ 30 на ранглистата. Следващият му съперник в турнира ще бъде Борна Чорич.

„Борна е невероятен боец и е един от най-добрите в света. Той знае как да печели мачовете си, а освен това е изумителен атлет. Движи се добре по корта и знам, че няма да ми подари нито една точка. Точно в момента обаче няма да мисля за него.

Имам ден почивка“, каза Кириос.

Menu Title