Надал е в Барселона, ще направи опит да играе

11 Апр., 2024
17 преглеждания

 

Надал е в Барселона, ще направи опит да играе

Надал е в Барселона, ще направи опит да играе

Надал е в Барселона, ще направи опит да играе

Рафаел Надал вече тренира в Барселона и дори публикува снимка от корта на своя инстаграм-профил. Надал е извън Тура от януари, когато получи мускулна контузия в Бризбън. А сега 37-годишният играч разкри в социалните медии, че все още не е готов да се завърне в игра и това много му тежи.“Това са много трудни моменти за мен, вече казах.

Нямаше как да играя в Монте Карло, колкото и да се опитвах да се възстановя, да се подготвя, написа Надал в профила си в социалната мрежа. Но не само мускулните травми, както и тези на ставите са му били проблем. Той разкри, че рехабилитацията и тренировките му са били възпрепятствани и от проблеми със стомаха. Следващата му задача е да се върне на турнира в Барселона, без да обещава, че това ще се случи на 100 процента.

Турнирът в столицата на Каталония е от 13-и до 21-и април.“Първа тренировка… с надеждата да съм тук тези дни преди началото на турнира. Тук съм, за да видя какво става…и съм с желанието да опитам да играя.

Важно е да кажа, че не искам да потвърждавам, че ще играя, надявам се. Засега просто се надявам. Ще видим“, написа испанският Матадор.“Колкото и усилия да помагах, максимални дори, с цялото си желание да играя и да се състезавам отново на турнири, които бяха много важни за мен, истината е, че не мога да играя към днешния момент все още.

Но първата стъпка в Барселона е добра и това ме пълни с оптимизъм“, завърши Надал.

Menu Title